20 jaar christelijke boekwinkel De Smidse in Wateringen

13 september 2015 -

In september 2015 bestaat Christelijke Boekwinkel De Smidse in Wateringen 20 jaar. U bent van harte welkom op zaterdag 19 september 2015 van 11.00 tot 17.00 uur in de winkel aan het Plein 5 in Wateringen. In de voorzaal is een overzichtstentoonstelling van 20 jaar christelijke boekwinkel en staan heerlijke hapjes en drankjes klaar. Voor de kinderen zijn er verschillende leuke activiteiten. Voor elke klant is er een bijzondere attentie en goodie -bag.

Om 16.00 uur zal burgemeester Van der Tak aanwezig zijn om de hoofdprijs te trekken uit de lootjes die de klanten de afgelopen maanden hebben meegekregen. Misschien bent u wel de winnaar!

Het kleinste winkeltje van Wateringen biedt een groot assortiment aan christelijke lectuur, Bijbels in alle vertalingen, Psalmboeken en liedboeken, Opwekkingsliederen, gedichtenbundels, cadeauboekjes, romans en spannende boeken, biografieën, studieboeken en dagboeken, kinderbijbels, Bijbelverhalen en leuke kartonboekjes, badboekjes en leesboeken voor kinderen en tieners.

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Honselersdijk

Laat elke zonsopkomst je eraan herinneren dat je mag opstaan en stralen.