Enthousiaste kinderen klaar voor het levend kerstverhaal 2017

18 december 2017 - Algemeen federatie nieuws, Kwintsheul, Wateringen

Ook dit jaar weer organiseert de werkgroep levend kerstverhaal in Wateringen het Levend Kerstverhaal. 31 kinderen uit de groepen 3 t/m 8 van de Mariaschool, de Jozefschool en de Pius X zullen het kerstverhaal op eigen wijze naar voren laten komen. De kinderen zullen het originele Kerstverhaal weer uitbeelden. Spelenderwijs zal de kerststal voller en voller worden en uiteindelijk zal het kindje Jezus omringd worden door Engelen, herders, schapen, Koningen en iedereen die in het verhaal voorkomt.

Het kindje Jezus zal gespeeld worden door een echte baby. De 3 maanden oude Sia Beckschebe neemt deze rol op zich, als jongste deelneemster aan het Levend Kerstverhaal dit jaar. Het verhaal zal muzikaal ondersteund worden door een pianist en een drummer, waarbij ook gebruikt zal worden gemaakt van de beamer van de St. Josephkerk waarop de liederen geprojecteerd worden zodat iedereen uit volle borst mee kan zingen.

Door middel van kleding, vertelling, uitbeelding en samenzang zal het verhaal tot “leven” worden gebracht. Het stuk is goed te begrijpen voor jonge kinderen en een feest voor oudere kinderen en hun ouders. Iedereen is hiervoor uitgenodigd! Het verhaal zal gespeeld worden op 1e Kerstdag, maandag 25 december om 14.00 uur in de St. Josephkerk, Dr. Schaepmanstraat 12 in Wateringen. De toegang is uiteraard gratis!

foto: Thierry Schut

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Heenweg

Het is slim om te leren van je eigen vergissingen, maar het is sneller om te leren van die van een ander.