Het levend kerstverhaal 2016 Wateringen

17 november 2016 -

Het is misschien nog wat vroeg zult u denken, maar er zijn al voorbereidingen aan de gang voor kerst. Alle enthousiaste jongens en meisjes woonachtig in Wateringen en/of uit de groepen 3 t/m 8 van de Mariaschool, Pius X, Jozefschool en de Fontein zijn uitgenodigd om aan dit nieuwe levend kerstverhaal mee te doen. Het levend kerstverhaal wordt georganiseerd vanuit de twee parochies van Wateringen van de parochiefederatie Sint Franciscus tussen duin en tuin.

De uitvoering van het levend kerstverhaal is op 1ste kerstdag, zondag 25 december om 14.00 uur in de St. Josephkerk (Dr. Schaepmanstraat 12, Wateringen). We zullen oefenen op zaterdag 17 en 24 december van 10.00 uur-12.00 uur in deze St. Josephkerk.

Natuurlijk is iedereen welkom om te komen kijken op deze 1ste kerstdag dus nodig je familie/vrienden/kennissen maar uit! Als je meedoet, klik dan op aanmelden en vul het antwoordformulier in (uiterlijk 4 december). Iedereen die zich aanmeld zal meedoen in het kerstverhaal, dit geldt ook voor de ouders die zich als hulpouder opgeven. Voor informatie: kerstspelwateringen@rkwestland.nl Telefoon: 06-17509151

Een spektakel voor ieder die het originele kerstverhaal wil meebeleven!

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Wateringen

Laat elke zonsopkomst je eraan herinneren dat je mag opstaan en stralen.