Jubilarissen bij het koor Jubilate Deo

24 oktober 2022 - Algemeen federatie nieuws, Wateringen

Zondag 27 november 2022 worden tijdens de Woord en Communieviering van 11.00 uur in de St. Josephkerk in Wateringen vier jubilarissen in het zonnetje gezet. Het zijn de dames Toos van Mil-van der Knaap, Francien van den Akker-van Dijk en de heren Leo van Gaalen en Cees Duynisveld. Allen zijn jaren lang actief koorlid van Corona in de St. Joseph kerk geweest. Sinds de samenvoeging van de koren van de St. Joseph en de St. Jan de Doper kerk zijn zij actief in het Jubilate Deo koor van de Sint Elisabeth parochie.

Toos van Mil- van der Knaap begon 60 jaar geleden bij het Corona koor van de St. Josephkerk. Leo van Gaalen en Francien van den Akker van Dijk begonnen 50 jaar geleden bij het Corona koor en Cees Duynisveld 40 jaar geleden. Kortom, zij hebben in al die jaren met hun zangkwaliteiten vele vieringen in Wateringen klank en kleur gegeven. Daarvoor onze hartelijke dank!

De Sint Elisabethparochie en het koor Jubilate Deo willen deze vier koorleden alvast van harte feliciteren met dit jubileum, proficiat.

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Poeldijk

Hebben berust op geven, niet op krijgen.