Jubileumviering St.Josephkerk te Wateringen

21 januari 2016 -

Op zondag 31 januari 2016 viert de Wateringse St. Josephparochie dat haar kerkgebouw (ook wel Kolenkit genoemd) vijftig jaar geleden - op 29 januari 1966 om precies te zijn - werd gewijd door de bisschop van Rotterdam, mgr. M.A. Jansen.
De parochie wil dit gouden jubileum niet alleen graag samen haar (oud)parochianen en de vele vrijwilligers gaan vieren, maar ook met voormalige pastores, bestuurders, parochianen van andere parochies uit de parochiefederatie Sint Franciscus, de Protestantse kerken van Wateringen en Kwintsheul, met haar directe buren en met die van de Emmauskerk uit Den Haag.
In de feestelijke eucharistieviering op zondag 31 januari 2016 om 11.00 uur zullen de pastores Jaap Steenvoorden en Martien Straathof,  en pastoraalwerkster Marie-Thérèse van de Loo voorgaan. Een speciaal Jubileumkoor met leden van de koren Beatween, Corona en Corbulo zal de viering opluisteren.

U bent van harte welkom om dit halve eeuwfeest mee te vieren. Na afloop van de viering staat de koffie klaar en kan er volop worden bijgepraat. 

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van ’s-Gravenzande

Wat achter ons ligt en wat voor ons ligt is in niets te vergelijken met wat in ons ligt.