Kindje wiegen 2019 “Het levend Kerstverhaal” in Wateringen en Kwintsheul

29 oktober 2019 - Algemeen federatie nieuws, Kwintsheul, Wateringen

Het is misschien nog wat vroeg zult u denken, maar er zijn al voorbereidingen aan de gang voor kerst. Alle enthousiaste jongens en meisjes woonachtig in Wateringen en Kwintsheul en/of uit de groepen 3 t/m 8 van de Andreashof, de Fontein, Hofvilla, Jozefschool en de Mariaschool zijn uitgenodigd om aan dit nieuwe levend kerstverhaal mee te doen. Het levend kerstverhaal wordt georganiseerd vanuit de parochies van Wateringen en Kwintsheul van de parochiefederatie Sint Franciscus tussen duin en tuin.

De uitvoering van het levend kerstverhaal is op 1ste kerstdag woensdag 25 december om 14.00 uur in de St. Josephkerk (Dr. Schaepmanstraat 12, Wateringen). We zullen oefenen op zaterdag 14 en 21 december van 10.00 -12.00 uur in deze St. Josephkerk.
De rollen zijn: Maria, Jozef, Herbergier, Hoofdengel, Engel Gabriel, Sterdrager, Engeltjes, Herauten, Herders, Koningen, Schaapjes, Ezel, Nazarethgangers, Dienaren van het inschrijfbureau en een trommelaar.

Ook zoeken wij ouders die dit mee willen helpen organiseren. Rollen verdelen, kinderen begeleiden, decor klaarzetten enz. beamerbeelden met rolverdeling maken en liedjes kunnen tonen. Of wordt u dit jaar de verteller?.

Natuurlijk is iedereen welkom om te komen kijken op deze 1ste kerstdag, dus nodig je familie/vrienden/kennissen maar uit! Als je mee wilt doet, vul dan het antwoordformulier in, uiterlijk 6 december.

aanmelden.jpg

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van De Lier

Een diploma is een bewijs van wat u hebt gedaan, niet van datgene wat u kunt.