Koorleden Jubilate Deo gehuldigd

08 december 2022 - Algemeen federatie nieuws, Wateringen

Op 22 november was het feest van de Heilige St. Cecilia, de patrones van de muzikanten en de zangers. Koren in de hele wereld grijpen deze dag aan om de koorleden te eren die een jubileum te vieren hebben van 25, 40, 50 of zelfs 60 jaar. Zo ook het Wateringse parochiekoor Jubilate Deo. Dit jaar werden – in de viering van 27 november - maar liefst vier koorleden in het zonnetje gezet.

Vier koorleden, allen met een zeer lange staat van dienst. Dat zijn: Cees Duynisveld (40 jaar), Francien van de Akker (50 jaar), Leo van Gaalen (50 jaar) en Toos van Mil (60 jaar). Samen goed voor ruim 200 jaar aan koorzang. Alle vier uit de schoot van het St Joseph parochiekoor Te Deum Laudamus, opgevolgd door Corona dat samen is gegaan met SDG en nu het parochiekoor Jubilate Deo vormt olv Jos Vranken.

Jos Raaphorst, de vicevoorzitter van de St Elisabethparochie speldde de onderscheidingen tijdens de goed bezochte viering op waarin de jubilarissen een aantal prachtige solo’s lieten horen. Na de viering werd het feest in de parochiezaal De Kolenkit voortgezet. De vier jubilerende koorleden zijn een voorbeeld hoe je samen sterk kan zijn!

Hopelijk mogen zij nog een aantal jaar zingen bij Jubilate Deo zodat ze de vieringen in de St. Joseph en in de St. Jan de Doper kunnen opluisteren met hun zang kwaliteiten.

Parochiebestuur St. Elisabeth

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Heenweg

AFGELAST -->> 2-daagse bedevaart naar Kevelaer 18-19 juli 2023 <<-- AFGELAST