Oecumenische viering met liederen uit Taizé

19 oktober 2018 - Algemeen federatie nieuws

Houd jij van rust, stilte & muziek? Kom dan naar de oecumenische Taizé viering op zaterdagavond 27 oktober om 19:00 uur in de st. Josephkerk in Wateringen.
Na het succes van de Taizé viering afgelopen juni in de Andreaskerk in Kwintsheul, volgt er nu een tweede Taizé viering. Deze viering wordt georganiseerd door de werkgroep Oecumenische vieringen in Wateringen en Kwintsheul. Pastor Straathof zal deze viering voorgaan.

Nog geen kennis gemaakt met Taizé vieringen? Grijp dan nu je kans en kom deze viering meebeleven!
Maar wat is Taizé nu eigenlijk? Taizé is een oecumenische kloostergemeenschap in Frankrijk; opgericht door Frère Roger, waar liederen herhaaldelijk worden gezongen en eenvoud en goedheid vanuit het hart voorop staat. In de zomermaanden komen er wekelijks minimaal 2000 jongeren van over de hele wereld naar Taizé om tot rust en bezinning te komen en mogelijk toch iets van God te mogen ervaren.

In deze viering volgen we de liturgie van het avondgebed, zingen we liederen die ook in Taizé worden gezongen en laten we een vuur van liefde branden voor een ieder die licht nodig heeft in de donkere dagen die komen gaan.

Na de viering is er gelegenheid om met elkaar koffie/thee/limonade te drinken en zo elkaar te ontmoeten. Een ieder is welkom om bij deze viering aanwezig te zijn! 27 oktober, 19.00uur in de Josephkerk aan de Harry Hoekstraat 37, te Wateringen. Kom & beleef deze viering mee!

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Wateringen

Als u uw verdriet wilt verdrinken, weet dan dat dit niet lukt omdat verdriet kan zwemmen.