Samen zingen en vieren

05 april 2013 -

De werkgroep 'Liturgie' van de Sint Jan de Doperparochie heeft dit jaar het initiatief genomen om voor de Eucharistieviering met moederdag op zondag 12 mei de moeders te verrassen met een moederdagkoor dat bestaat uit vaders, zonen, schoonzonen, kleinzonen opa’s, ooms, enz. enz. Dat zelfde willen ze doen bij vaderdag op zondag 16 juni. Maar dan zingen de moeders, dochters, schoondochters, kleindochters, oma’s, tantes, enz. enz.

Een aantal leden van onze koren Soli Deo Gloria en Rejoice hebben hun medewerking al toegezegd. Iedereen die dit aanspreekt is uitgenodigd om deel uit te maken van dat gelegenheidskoor. Samen zingen met opa's en oma's, vaders en moeders, kinderen en kleinkinderen, ooms en tantes enz. enz. moet een geweldige ervaring worden van samen kerk zijn. Op 12 mei 2013 moederdag, zingt een koor dat onder leiding staat van de heer P. Onings en op 16 juni 2012 vaderdag, zingt een koor dat onder leiding staat van de heer T. Willemsen. Zij hebben toegezegd het repertoire zo te kiezen dat iedereen kan meezingen en er, per koor, maar één repetitie nodig is. Heeft u al heel lang de wens om een keer in een koor mee te zingen dan is dit uw kans.

Via het e-mailadres: gelegenheidskoorjandedoper@rkwestland.nl kunt u zich aanmelden, om op één van de zondagen deel uit te maken van het gelegenheidskoor. Telefonisch aanmelden via het parochiesecretariaat kan ook tel. 0174-292316. Dit kan tot een week voor de repetitie

De repetitie voor het moederdagkoor wordt gehouden op dinsdagavond 7 mei 2013 en de repetitie voor het vaderdagkoor wordt gehouden op 11 juni 2013, in het parochiehuis van parochie St. Jan de Doper, Herenstraat 162, 2291 BL Wateringen en beginnen om 19.30 uur.

 

Samen zingen en vieren

is betekenis geven

aan samen Zijn.

 

Betekenis geven

aan samen Zijn

is samen zingen en vieren.

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Hoek van Holland

Het belangrijkste wat een vader voor zijn kinderen kan doen is van hun moeder te houden.