Sfeervol kerstconcert in de St. Jan de Doperkerk in Wateringen

28 november 2016 -

Op 18 december 2016 zingt het Kozakken Ensemble Russische kerstliederen in de kerk van de St. Jan de Doperkerk in Wateringen. Bij elk lied wordt vooraf een korte toelichting gegeven, waardoor de muziek nog meer gaat leven. Het belooft een bijzonder concert te worden! Het concert start om 14:30 uur (inloop vanaf 14:00 uur) en eindigt om 16:30 uur, met een pauze halverwege.
De toegang is gratis, maar de deurcollecte na afloop wordt natuurlijk van harte aanbevolen.

‘Het Kozakken Ensemble’ treedt op in kerken, theaters, culturele centra en bij bedrijven en privé – Instellingen. Het repertoire bestaat uit een mix van Kerk – Slavische gezangen uit diverse Oost- Europese landen en volksliederen en authentieke kozakkenliederen uit deze landen, voornamelijk uit de 19e en 20e eeuw.

Tijdens concerten en optredens wordt in principe a capella gezongen, maar als opdrachtgevers speciale wensen hebben, bijvoorbeeld begeleiding door specifieke muziekinstrumenten als de balalaika, domra, bayan, etc., is dit in overleg zeker mogelijk. Omdat er Kerk – Slavische (religieuze ) muziek in het repertoire zit, kunnen wij ook kerkdiensten vocaal opluisteren. ‘Het Kozakken Ensemble’ staat onder de artistieke leiding van Ludmila Romanova, zie ook Dirigent.

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Hoek van Holland

Als u voor één mens in uw leven wat betekend hebt, dan heeft u niet vergeefs geleefd.