Spoorzoeken bij Kliederkerk Wateringen

02 maart 2020 - Algemeen federatie nieuws, Wateringen

Spoorzoeken …. is een Kliederkerkthema dat ons op zoek laat gaan naar hoe we in Jezus' voetsporen kunnen treden. Tegelijkertijd ontdekken we ook waar mensen naar op zoek zijn, welke vragen ze hebben en hoe of waar zij voorzichtig iets van God ontdekken. Want God laat overal zijn sporen achter... Welke sporen laat jij achter in deze wereld? De oecumenisch vormgegeven Kliederkerk is er op zondagmiddag 8 maart, van 16.00 – 18.00 uur. Dit keer in de Basisschool Pieter van de Plas in Wateringen.

Spoorzoeken is leuk voor zowel jongens, meisjes als volwassenen en voor dromers, denkers én doeners. Voor iedereen 'van elke leeftijd' en dat betekent voor deelnemers vanaf 5 jaar. Volwassenen zijn juist van harte welkom vanwege de samenwerking met hun (klein)kinderen in het uitvoeren van verschillende creatieve opdrachten of bij het koekjes bakken.

Wij gaan met elkaar op pad en volgen dierensporen op zelfgemaakte versierde slippers! We bakken koekjes waarin voetafdrukken staan van (wilde) dieren zoals de dinosaurus. We maken een voetsporen, die ‘goed uit de verf komen’.  

Kom op 8 maart naar de Kliederkerk om te spelen, knutselen en vieren met elkaar rondom het thema ‘Spoorzoeken. We beginnen om 16:00 uur met activiteiten, daarna een korte viering voor jong en oud; we sluiten af met samen eten. De Kliederkerk is er voor alle kinderen van 4 t/m 12 jaar, hun ouders, opa’s en oma’s: welkom! Geef je op via Kliederkerkwateringeneo@caiway.net

Groetjes van het Kliederkerkteam van de Wateringse katholieke en protestantse kerken:
Alex, Walther, Christine, Sjoukje, Francis, Ronald en Karin

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Kwintsheul

Elkaar kennen wil niet zeggen alles van elkaar weten, maar met vertrouwen in elkaar geloven.