2013 Verdi-jaar...Requiem van Verdi op 3 november

17 oktober 2013 -

Vanwege de 200e Geboortedag van Giuseppe Verdi (9-10-1813) gaan de zangkoren “Deo Sacrum” uit Poeldijk onder leiding van hun nieuwe dirigent Steven van Wieren, het Requiem van deze componist uitvoeren. Bovendien heeft Deo Sacrum ervoor gekozen om het Requiem uit te voeren op de zondag na “Allerzielen” en hopen zo op bijzondere wijze bij te dragen aan de herdenking van onze dierbare overledenen.

Op zondagmiddag 3 november 2013 om 14.30 uur staat de uitvoering van dit Requiem gepland in de Poeldijkse Bartholomeuskerk. Het Requiem van Verdi is zowel voor koorzangers als voor het publiek een toegankelijk klassiek werk en wordt ook wel “de beste opera van Verdi” genoemd. Wederom een groots project van Zangkoren Deo Sacrum, met medewerking van het Holland Symfonie Orkest (groot symfonie-orkest met 52 musici) en vier vocale solisten, te weten: Heleen Koele – sopraan, Lien Haegeman – mezzo, Morschi Franz – tenor en Vitali Rozynko - bas.
Toegangskaarten à € 27,50 en € 25,- (65+) zijn verkrijgbaar via de leden en te reserveren via www.deosacrum.nl of per email zangkoren@deosacrum.nl

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Monster

Elkaar kennen wil niet zeggen alles van elkaar weten, maar met vertrouwen in elkaar geloven.