Kavelveiling Bij Barth, een jubileumstart!

06 april 2023 - Algemeen federatie nieuws, Poeldijk

Vrijdagavond 14 april vindt de Veiling Bij Barth plaats in de ontmoetingsruimte van de Bartholomeuskerk in Poeldijk. Het is de 25e veiling, voorheen Kerkenveiling genoemd. De opbrengst van de kavelveiling is bestemd voor de aanschaf van nieuw meubilair, licht en geluid voor in het kerkgebouw. De veilingmeesters Koos Janssen en Harry van Luijk brengen een aantrekkelijk aanbod van 200 kavels onder de hamer. Er is voor ieder wat wils.

Rad Bij Barth
De avond begint al om 18.30 uur met het Rad Bij Barth. Speciaal voor kinderen zijn er twee ronden met leuke prijzen. Bijvoorbeeld een plonsbon voor zwembad De Boetzelaer of smullen bij Snackpoint. Voor volwassenen zijn er vier ronden en allerlei leuke prijzen te winnen. Op de kavelveiling om 20.00 uur worden leuke activiteiten voor het hele gezin geveild. Zo kunnen ouders bieden op een bezoek aan het Westlands Schaatsmuseum.

Bedrijfsrondleidingen
Zwembad De Boetzelaer biedt vijf kavels voor twee personen aan voor een rondleiding door de technische ruimtes van het nieuwe zwemparadijs op zaterdagochtend 13 mei. Orchideeënbedrijf Optiflor geeft voor tien personen op zaterdagochtend 3 juni een rondleiding. Voor een bedrijfsbezoek bij Best Fresh Groep met rondleiding op vrijdagmiddag 8 september zijn er tien kavels voor twee personen beschikbaar. Bij bakkerij Van Malkenhorst kunnen twee personen een nachtje meelopen in de bakkerij om het hele bakproces te volgen.
Nederwerk Grafmonumenten en Feldkamp Uitvaartverzorging geven voor 10 personen een rondleiding door het bedrijf met borrel en bezoek aan het museum ter plaatse, inclusief een workshop voor het maken van een gedenk-kei.

Gezellig eten en drinken
Pastor Ad van Luijn biedt voor twee personen een driegangendiner bij hem thuis aan op 26 mei. In de kerktoren is er op zaterdag 17 juni een lunch voor vier personen. In de pastorie is er op zaterdag 10 juni een geheel verzorgde BBQ voor tien personen.
Silene Uitvaart biedt een Tapas-workshop op dinsdagavond 16 mei aan voor 8 personen in restaurant Vrienden. Voor 20 personen is er op zondag 13 augustus een boottocht door het Westland met aansluitend een BBQ. Hans en Anneloes Zuidgeest bieden drie kavels aan voor een geheel verzorgde avond met diner voor 2 personen.

Sportieve uitdagingen
De snelle types kunnen gaan karten. Op zondagmiddag 1 oktober is een voor 12 personen een Mini Grand Prix bij Van Der Ende Racing & Fun. Dit kartarrangement bestaat uit het rijden van een kwalificatie- en finalerace van ieder 10 minuten. In de pauze is er een hapje en drankje en na de finale een heuse podiumceremonie met bekers en champagne.
De Tuinderij biedt twee kavels aan: Fiets-suppen voor 2 personen en Kick-biken voor 2 personen. Bij Gym Fitness Poeldijk kunnen vijf personen een maand gratis sporten in de bovenzaal van de Verburch-sporthal. Heat Sauna & Badhuis biedt twee 10-badenkaarten aan.

Bijzondere kavels
Veilingmeester Koos Janssen, die ook volkszanger is, biedt een optreden van een half uur aan. Er worden ook twee overnachtingen met ontbijt in een Bed@breaffast voor 2 personen geveild. Barbershop Wilde Haren biedt een haarbehandeling voor mannen met wassen, knippen en stylen aan. Ook wordt de eerste kerkbank geveild, die als proefbank in 1990 in Bartholomeuskerk is gebruikt voor de keuze van de huidige zitbanken.

Veel gevraagde producten
De kistjes Westlandse druiven ontbreken natuurlijk niet op de veiling, maar nu in de vorm van tegoedbonnen omdat de druivenoogst pas in het najaar is. Ook worden er weer tien grote dozen met een gevarieerd bollenpakket van bloembollenbedrijf Onings Holland geveild, die vanaf 1 oktober 2023 af te halen zijn bij het bedrijf. Tevens is er op de kavelveiling weer een nieuwe dames stadsfiets, aangeboden Michel Vis Tweewielers. Verder zijn er diverse kavels voor klaverjassen, wijnproeverij, helikoptervlucht boven het Westland en theatervoorstelling.

Gratis koffie met appelgebak
Kijk op facebook.com/veilingbijbarth waar iedere dag nieuwe kavels worden gepubliceerd. Op de avond van de kaveleviling, 14 april, liggen er bij de ingang van de kerk kavellijst met het complete aanbod van kavels. De toegang is gratis en voor de eerste 120 personen is er gratis koffie met appelgebak. Dus zorg dat je er op tijd bent en neem gerust je familie, vrienden, buren en kennissen mee. Met elkaar, zowel jong als oud, belooft het dan een gezellige avond te worden!

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Wateringen

Omstandigheden maken de mens niet; ze onthullen wie hij is.