40 kinderen klaar voor het levend kerstverhaal 2016

15 december 2016 -

Ook dit jaar weer organiseert de werkgroep levend kerstverhaal in Wateringen het Levend Kerstverhaal. Veertig kinderen uit de groepen 3 t/m 8 van de Mariaschool, de Jozefschool, de Fontein en de Pius X zullen het kerstverhaal op eigen wijze naar voren laten komen. Dit jaar zullen de kinderen het originele Kerstverhaal spelen. Spelenderwijs zal de kerststal voller en voller worden en uiteindelijk zal het kindje Jezus omringd worden door Engelen, Herders, Schapen, Koningen en iedereen die in het verhaal voorkomt. 

Ook dit jaar zal het kindje Jezus gespeeld worden door een echte baby. De 3 maanden oude Aurora Heijnen neemt deze rol op zich, als jongste deelneemster aan het Levend Kerstverhaal dit jaar. Het verhaal zal muzikaal ondersteund worden door een pianist en een drummer, waarbij ook gebruikt zal worden gemaakt van de nieuwe visuele middelen van de St. Josephkerk.

Door middel van kleding, uitbeelding en samenzang zal het verhaal verteld worden. Het stuk is goed te begrijpen voor jonge kinderen en een feest voor oudere kinderen en hun ouders. Iedereen is hiervoor uitgenodigd! Het verhaal zal gespeeld worden op 1e Kerstdag, zondag 25 december om 14.00 uur in de St. Josephkerk, dr. Schaepmanstraat 12 in Wateringen. De toegang is uiteraard gratis!

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Naaldwijk

Een mensenleven in deze wereld is niet meer dan het tijdelijk verblijf van een gehaaste reiziger.