Aanmelden ‘Levend Kerstverhaal 2013’ Wateringen

18 november 2013 -

Het is misschien nog wat vroeg zult u denken, maar er zijn al voorbereidingen aan de gang voor kerst. Alle enthousiaste jongens en meisjes woonachtig in Wateringen en/of uit de groepen 3 t/m 8 van de Mariaschool, Pius X, Jozefschool en de Fontein zijn uitgenodigd om mee te doen met het levend kerstverhaal, georganiseerd vanuit de parochies van Wateringen van de parochiefederatie Sint Franciscus tussen duin en tuin.

Het levend kerstverhaal zal gespeeld worden op 1ste kerstdag; woensdag 25 december om 14.30 uur in de St. Josephkerk (Harry Hoekstraat 37, Wateringen). We zullen oefenen op zaterdag 14 en 21 december van 10.00 uur-12.00 uur in deze St. Josephkerk. Er zijn verschillende rollen en we hebben ook kleding om het verhaal nog echter te laten lijken. Deze kleding kun je lenen na het oefenen op 14 december.

Natuurlijk is iedereen welkom om te komen kijken op deze 1ste kerstdag dus nodig je familie/vrienden/kennissen maar uit! Wil je zelf mee doen aan het levend kerstverhaal? Vul dan het antwoordformulier in voor 30 november a.s.

aanmelden.jpg

Met vriendelijke groet, Werkgroep “Levend Kerstverhaal”

Voor informatie: e-mail: kerstspelwateringen@rkwestland.nl Telefoon: 06-17509151

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van De Lier

Als u uw verdriet wilt verdrinken, weet dan dat dit niet lukt omdat verdriet kan zwemmen.