De Elisabethpenning voor Lia Schulte en Jeanette Duyvesteyn

16 november 2020 - Algemeen federatie nieuws, Wateringen

Op zondag 15 november ontvingen Lia en Jeanette de Elisabeth-penning. Een penning speciaal bestemd voor diegenen die zich jarenlang hebben ingezet voor de St. Elisabethparochie en haar geloofsgemeenschappen. Jeanette en Lia zijn de eersten die deze penning hebben gekregen.

Jeanette en Lia hebben in de vormsel werkgroep de afgelopen tientallen jaren in Wateringen in de St. Jan de Doper en in de St. Josephkerk honderden jonge mensen, beginnende pubers vaak, begeleid in het proces naar het vormsel. Zij hebben beiden vele ouderavonden geleid en projecten uitgevoerd met als hoogtepunt de toediening van het vormsel door in veel gevallen de bisschop van Rotterdam. Om precies te zijn: de vorige bisschoppen Simonis, Bär, Van Luyn en de huidige bisschop Mgr. Van den Hende. De laatste jaren is er ook volop in breder verband samengewerkt met de St. Andreas en later ook met de parochies aan de Westlandse kust.

En nu zijn Lia en Jeanette gestopt als stuwende krachten in de vormsel werkgroep. Het bestuur van de St. Elisabethparochie is hen zeer erkentelijk voor de inzet en betrokkenheid. De Elisabethpenning komt hen dan ook helemaal toe.

Parochiebestuur St. Elisabeth

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van De Lier

Leraren openen de deur, maar u moet zelf binnengaan.