Pinksteren in het Hofpark: wat een feest!

25 juni 2018 - Algemeen federatie nieuws, Kwintsheul, Wateringen

Een zonovergoten voorweide van het Hofpark met de molen als achtergrond vormde het decor van een prachtige verzameling van Protestanten uit de Lichtbron, Volle Evangelische mensen, Gereformeerd-Vrijgemaakten, PKN-ers van de Pleinkerk, Christenen uit het Wateringse Veld en Rooms-Katholieken vanuit de St Andreas, St Jan en de St Josephparochie Kwintsheul - Wateringen).

Zo’n 1.000 mensen waren op de gezamenlijke Pinksterviering afgekomen en ze werden niet teleurgesteld. Sterker nog, allemaal blije gezichten na afloop bij de koffie. Er werd tijdens de viering dan ook volop samen gevierd, samen gebeden en samen gezongen. De organisatie mag trots zijn op wat ze neer hebben gezet. De jongerenkoren Corbulo en van Boei ’90 lieten prima zien en horen (wat kunnen die mooi zingen!) dat samen kerk zijn een goede toekomst heeft.

De verschillende voorgangers namen ons mee naar 2000 jaar geleden toen de kerk ontstond en er ook toen door de verschillende talen toch met één geluid werd gesproken. Net zoals nu in het Hofpark. Veel stromingen en toch hetzelfde water! Iedereen die de schouders heeft gezet onder dit gezamenlijke Pinksterfeest: dank je wel.

klik hier voor de fotoreportage

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Heenweg

Een nederlaag is vaak een tijdelijke toestand. Pas door op te geven wordt hij permanent.