Tour of Faith komt naar het Westland!

01 mei 2019 - Algemeen federatie nieuws

Zondagmiddag 12 mei komt de bisschop van Rotterdam, Mgr. J.H.J. van den Hende, in het kader van de zogenaamde Tour of Faith naar het Westland om jongeren te ontmoeten in catechese en viering. Deze middagviering begint om 15.00 uur en is bestemd voor alle jongeren vanaf het H. Vormsel tot en met ongeveer 35 jaar.

Onze Rotterdamse bisschop viert elke maand op een plek in zijn bisdom samen met jongeren de eucharistie, waarna hij een catechese geeft en samen met de aanwezige jeugd afsluitend eet. Aan deze inspirerende bijeenkomst zijn geen kosten verbonden.

Tour of Faith is de maandelijkse jongerenontmoeting voor jongeren (16-30 jaar) in het bisdom Rotterdam. Je bent steeds te gast in een parochie. Je viert de eucharistie met de bisschop als celebrant, hebt een geloofsgesprek en sluit af met een gezamenlijke (brood)maaltijd. Tour of Faith vindt plaats op elke tweede zondag van de maand. De eucharistieviering begint om 15.00 uur. Het programma eindigt rond 18.30 uur.

Zondag 12 mei
Sint Josephkerk
Dr. Schaepmanstraat 12
2291 SZ  Wateringen

Zie voor de laatste informatie de Facebook-pagina Jongerenpastoraat bisdom Rotterdam. Als je de pagina volgt, krijg je automatisch de uitnodiging voor de volgende bijeenkomst.
•    Download de flyer met alle data van het seizoen 2018-2019

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van De Lier

Omstandigheden maken de mens niet; ze onthullen wie hij is.