Vastenmaaltijd in Wateringen

16 februari 2024 - Algemeen federatie nieuws, Wateringen

Nog steeds is er veel onrecht en ongelijkheid in de wereld. Wij Christenen weten dat we tegen hier tegen in opstand moeten komen. Dat lukt ons bijna nooit fysiek want we zijn niet op de juiste plek, we hebben er de tijd niet voor of durven eenvoudigweg niet op te staan om een tegengeluid te laten horen of actie te ondernemen. Gelukkig zijn er organisaties die dit wel doen. Bijvoorbeeld de organisatie vastenactie. Zij verzamelen geld om diverse projecten over de hele wereld te ondersteunen. En wij kunnen dan weer geld doneren aan de vastenactie. Indirect kunnen wij zo helpen het onrecht en/of de ongelijkheid in de wereld te verminderen.
In de gehele federatie is het gekozen project "Leven in een veranderende wereld". Op de website van de vastenactie is hier al veel informatie over te vinden. 

Net als in vorige jaren wordt er weer ter ondersteuning van het project een vastenmaaltijd georganiseerd. Deze zal dit jaar zijn op woensdagmiddag 6 maart. We beginnen om 17.00 uur in de parochiezaal van de Sint Joseph. Het programma is eenvoudig: we zingen/luisteren/eten/drinken/praten met elkaar. Maar het belangrijkste, we zamelen geld in bij de deelnemers. Met dit geld kunnen we het project van de vastenactie ondersteunen.

Dus kom...kom naar de vastenmaaltijd: niet alleen gezellig maar ook goed om te doen.

Om een inschatting te kunnen maken van wie we kunnen verwachten vragen we u/je om u/je in te schrijven.
Dit kan door het secretariaat te mailen (elisabeth@rkwestland.nl), graag aangeven met hoeveel personen u/je komt, of via de intekenlijsten die achter in de kerk liggen.

Bij voorbaat alvast dank voor uw/jouw deelname.

Photo by Jude Infantini on Unsplash

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Monster

Elkaar kennen wil niet zeggen alles van elkaar weten, maar met vertrouwen in elkaar geloven.