Muzikale verteltheateravond met Trio Vilde Katshke

10 maart 2014 -

Het parochiebestuur van de O.L. Vr. Tenhemelopneming parochie trakteert al haar vrijwilligers met hun partner op een gezellige muzikale verteltheateravond met Trio Vilde Katshke op vrijdag 28 maart, met na afloop uiteraard een hapje en drankje.
Trio Vilde Katshke - Jiddisch voor 'wilde eend' - is een frisse mix van muziek en verhalen uit Oost Europa. Zij spelen niet alleen joodse klezmer- en zigeunermuziek, maar ook melodieën uit Roemenië, Hongarije, Bulgarije, Griekenland en Armenië. Eigen composities en spannende improvisaties maken hun muziek nog kleurrijker.
Trio Vilde Katshke werd in 1998 opgericht door Gottfrid van Eck om zijn liefde voor (joodse) verhalen en muziek uit Oost Europa te combineren. Hij speelt klarinet en krijgt daarbij muzikaal tegenspel van Tessa Zoutendijk op viool en Michiel Ockeloen op accordeon. Tezamen zorgen deze wilde eenden voor veel feestelijk gesnater. Een muzikaal verteltheater dat de vrijwilligers in ’s Gravenzande zeer zeker zal inspireren in hun werk voor de parochie.

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Hoek van Holland

Omstandigheden maken de mens niet; ze onthullen wie hij is.