Welkom aan Nieuwe parochianen in ‘s Gravenzande

20 september 2012 -

Nieuwe bewoners in ’s Gravenzande worden welkom geheten door de welkomsgroep Nieuwe Parochianen van de Rooms Katholieke kerk in ’s Gravenzande. Via een brief die huis aan huis in de nieuwbouwwijken verspreid wordt, kunnen de bewoners kennis maken met de kerk. John van den Enden daarover: “Wij zijn een parochie met veel vrijwilligers, die de kerkgemeenschap levend houden. Een kerk is er voor iedereen, die daaraan op welk moment dan ook behoefte heeft. De Kerk is de mens waarin Christus boodschap centraal staat. Naast onze gebruikelijke weekendvieringen communiceren we o.a. door het geregeld uitgeven van ons parochieblad “Hoeksteentjes” met informatie over het wel en wee van onze parochiegemeenschap maar ook via onze website www.rkwestland.nl “.

Dat de kerk voor IEDEREEN is zien we zowel op de website als op de envelop die bij de nieuwe bewoners in ’s Gravenzandewordt bezorgd. “Durf te geloven straalt je tegemoet, daar komen we open en eerlijk voor uit”. De nieuwe bewoners kunnen door middel van een korte vragenlijst aangeven of zij nader contact met de parochie wensen. En om het de nieuwe bewoners gemakkelijk te maken, kunnen zij via de website het invulformulier invullen en versturen.

Bent u nieuwe bewoner in 's Gravenzande en wilt u (op welke manier dan ook) contact met de parochie? Klik hier en ga naar de vragenlijst.

 

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Honselersdijk

Echt respect moet u verdienen, afgedwongen respect veroorzaakt meestal het tegenovergestelde.