Catechese avonden over het katholieke geloof

19 november 2016 - Hoek van Holland / Heenweg

We zitten al weer in de maand november. We hebben net Allerheiligen en Allerzielen gevierd. De catechese avond in oktober van de dvd serie over het katholieke geloof ging over vier heilige vrouwen. Wij hebben die avond stil gestaan bij wie een heilige voor ons is.

De volgende avond 24 november gaan we het hebben over “gebed en geestelijk leven”. Gebed verandert de mens en de mensheid. Ook als mensen niet zo veel meer naar de kerk gaan, dan bidt men meestal nog wel. Want dat kan je overal doen.

Op 15 december kijken we naar de 10de en laatste dvd uit deze serie. Deze dvd sluit mooi aan op Allerzielen want het gaat over het eeuwig leven. Ons leven bereidt voor op een onvoorstelbaar nieuw leven bij God.

U bent van harte uitgenodigd om naar de laatste dvd’s te komen kijken. Wij beginnen om 19.30 uur maar de koffie en thee staan om 19.15 uur al voor u klaar in Het Schip, De Cordesstraat 29 naast de Egbertuskerk te Hoek van Holland. Na de dvd is er pauze met koffie en thee en daarna gaan wij onder leiding van pastoraal werkster Els Geelen met elkaar in gesprek.

Een berichtje vooraf naar geelen@rkwestland.nl is wenselijk, maar u mag ook zo binnenkomen. Graag zie ik u donderdagavond 24 november en/of 15 december 2016.

Els Geelen, pastoraal werkster

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 11 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Kwintsheul

Ben als een kostbaar geschenk, dat iedereen graag zou willen krijgen.