Caecilafeest met jubilarissen bij Cantemus Domino

23 november 2016 -

Op zondag 13 november werd door het koor Cantemus Domino uit Naaldwijk het Caecilafeest gevierd. Tijdens de viering van 11.00 uur, waarin pastoor Steenvoorden en diaken Eli Stok voorgingen, zong het koor o.a. de mis van Casali, de mooie Cantate 147 van Bach: “Wohl mir das ich Jesu Habe “ en het  Panis Angelicus van C. Franck.

Pastoor Steenvoorden bedankte het koor voor alle mooie vieringen die door hen gezongen worden. Ook het zingen tijdens Rouw- en Trouwvieringen wordt zeer op prijs gesteld. Om de toekomst van het koor veilig te stellen zijn nieuwe (jonge) leden erg welkom. Twee jubilarissen, te weten Ellie Maas-Tetteroo en Rita van Domburg-Vijverberg, werden door pastoor Steenvoorden genoemd en geprezen voor 25 jaar lidmaatschap van Cantemus Domino.

De twee jubilarissen werden na de viering in De Hofstede in bijzijn van familie, mede-koorleden en verdere genodigden onderscheiden met de zilveren Gregoriuspenning. Pastoor Steenvoorden sprak hen lovend toe, de voorzitter André v.d. Ende speldde de onderscheiding op en diaken Eli Stok overhandigde hen de oorkonde. Na  het zingen van een mooi lied van Doortje Domino en Caatje Cantemus werd er geproost op de jubilarissen en op het geslaagde Caeciliafeest.

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Heenweg

Omstandigheden maken de mens niet; ze onthullen wie hij is.