Gedachtenismiddag op begraafplaats: ‘de herinnering blijft’

16 april 2013 -

Jaarlijks herdenken wij de overledenen tijdens Allerzielen in een viering in onze kerken. We zijn dan met velen bij elkaar en ervaren zo dat we niet alleen zijn. We kunnen troost zoeken bij elkaar.
In Naaldwijk wordt daar een gedachtenismiddag aan toegevoegd.  Vooral nabestaanden waarvan de dierbaren al langer geleden zijn overleden of waarvoor de Allerzielenviering op een ongeschikt tijdstip plaatsvindt, hebben de gelegenheid onze dierbare overledenen te gedenken, te bezoeken en de troost te voelen die een samenzijn kan geven.
Voor de overledenen van Naaldwijk en Honselersdijk werd de herdenkingsmiddag gehouden op 14 april jl. in de aula ‘Woerdtuinen’ op de Gemeentelijke Begraafplaats in Naaldwijk. Met de klanken uit de mondharmonica van Aad van Kester werd de bijeenkomst muzikaal omlijst.

De werkgroep ’ Meeleven na een verlies’ organiseert deze herdenkingsmiddag. De middag begint vanaf 14:15 uur en eindigt uiterlijk om 16 uur. Om 15 uur is er een mogelijkheid om het graf te bezoeken en een kaars bij de overledene te plaatsen. De parochianen die de afgelopen jaren een dierbare hebben verloren, krijgen een schriftelijke uitnodiging voor deze middag. Maar, ook al krijgt u die niet: iedereen is van harte welkom, immers ‘De herinnering blijft’.

Klik hier voor meer foto's

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Kwintsheul

In het niet weten van sommige dingen ligt een groot stuk wijsheid.