Gedachtenismiddag op begraafplaats Naaldwijk

04 maart 2016 -

Op zondagmiddag 17 april organiseert de werkgroep ”MEELEVEN NA EEN VERLIES” alweer voor de vijfde maal een herdenkingsmiddag voor onze overledenen in de aula van de begraafplaats in Naaldwijk. De bijeenkomst, waarin het ervaren van leven met het gemis van een dierbare centraal staat, voorzien in een behoefte. Jaarlijks herdenken we de overledenen van het afgelopen jaar in een Allerzielenviering in de Adrianuskerk in Naaldwijk en in de kerk van Onze Lieve Vrouwe van Goeden Raad in Honselersdijk. We zijn dan met velen en realiseren ons zo dat we niet alleen zijn met ons verdriet. Ook tijdens de bijeenkomst op de begraafplaats zoeken we troost bij elkaar. Nabestaanden waarvan de dierbaren al langer geleden zijn overleden, of waarvoor de Allerzielenviering op een ongeschikt tijdstip plaatsvindt, hebben zo de gelegenheid hun dierbaren te gedenken, te bezoeken en de troost te voelen die een samenzijn kan geven.
Dit jaar is het thema  “TRANEN ZIJN DE PARELS VAN LIEFDE”

Vanwege het eerste lustrum wordt de middag muzikaal opgeluisterd door Maghen Hilgersum.
Deze bijeenkomst vindt plaats in de aula van de Gemeentelijke Begraafplaats, Zandhaver 2, 2673 BA Naaldwijk. De aula is open vanaf 14.15 uur. De bijeenkomst begint om 14.30 en duurt tot ca. 16 uur. Iedereen die een geliefde heeft verloren is welkom!

In verband met de voorbereidingen willen we graag weten hoeveel mensen deze bijeenkomst willen bijwonen. Wilt u zich daarom aanmelden vòòr maandag 4 april. Voor Naaldwijk kan dit via 0174-764359 of stuur een e-mail , voor Honselersdijk kan dit via 0174-630543 of stuur een e-mail. Wij hopen u te ontmoeten op zondag 17 april 2016.

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Maasdijk

Echt respect moet u verdienen, afgedwongen respect veroorzaakt meestal het tegenovergestelde.