Inzegening nieuwe accommodatie van de R.K.V.V. Westlandia

09 maart 2015 -

Onder grote belangstelling heeft pastoor J. Steenvoorden op zondag 1 maart na de wedstrijd de nieuwe accommodatie van de R.K.V.V. Westlandia geopend ingezegend. Het is fantastisch om te zien wat er door goede gaven van velen en een enorme inzet tot stand is gekomen! Heel positief! Hierbij het gebed dat bij deze gelegenheid is uit gesproken:

Goede God, U vertrouwt ons mensen aan elkaar toe. Samenwerken en samenspelen geeft ons leven zin en betekenis. Wij danken U dat velen zich voor onze club Westlandia inzetten. Sport en ontspanning, ontmoeting en een goede onderlinge band, zijn gezond voor lichaam en geest. Vandaag mogen wij met een dankbaar hart deze mooie nieuwe accommodatie inzegenen. Daarbij vragen wij U dat alle sporters die van hier het veld opgaan en terugkeren, elkaar stééds tot zegen mogen zijn. Geef dat respect voor elk mens te allen tijde hoog in het vaandel staat. Laat  de teams altijd het beste in elkaar naar boven halen. Dat zij de vreugde van de overwinning hier mogen delen. Maar elkaar óók steunen en bemoedigen bij verlies. Dankbaar zijn wij voor alle vrijwilligers en weldoeners die onze voetbalvereniging dragen en steunen. Waar mensen tijd en energie, geld en goed willen delen, daar groeit er een wereld zoals U die heeft bedoeld. Velen dragen voor en achter de schermen hun steentje bij. Dat is heel positief en een teken van hoop voor de toekomst. Geef dat onze vereniging in deze tijd van individualisme een baken mag blijven van sportiviteit en saamhorigheid. Laat ons in deze goede Geest de waarden en normen in praktijk brengen, die Jezus ons voorleeft en doorgeeft. Moge de R.K.V.V. Westlandia, op déze manier, haar naam tot lengte van jaren eer aan doen. Dat vragen wij U door Christus onze Heer. Amen. 

Wij wensen de R.K.V.V. Westlandia veel geluk en sportiviteit toe in hun nieuwe onderkomen en hopen samen met hen dat er veel wedstrijden gewonnen mogen worden.

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Naaldwijk

Elkaar kennen wil niet zeggen alles van elkaar weten, maar met vertrouwen in elkaar geloven.