Open Kerkconcert in de Adrianuskerk

13 oktober 2019 - Algemeen federatie nieuws, Naaldwijk

Op 26 oktober a.s. organiseert de Werkgroep Open Kerk een concert in de Adrianuskerk te Naaldwijk. Het concert wordt verzorgd door het Kernkoor van Cantemus Domino o.l.v. de heer Ben Hillen en onder begeleiding van Jeroen de Ridder. Het Kernkoor brengt onder het motto vertrouwde klanken een programma ten gehore met werken die al eerder in het kader van de Open Kerk concerten gezongen zijn.

Vanwege de maand oktober zijn enkele Maria motteten in het programma opgenomen. Denk onder meer aan het Ave Maria en Salve Regina. Verder zingt het koor de feestelijk Missa Brevis in Bes van Mozart en het ontroerende “Verleih uns Frieden genädiglich” van Mendelssohn naar een melodie van Maarten Luther. Jeroen de Ridder speelt o.a. de Echo Fantasia in a van de Nederlandse componist Jan Pieterszoon Sweelinck.

Het belooft een mooi concert te worden waarvoor u van harte bent uitgenodigd!
De aanvang is om 14.30 uur. Na een half uur volgt een pauze. Gedurende de pauze wordt een gratis kopje koffie/thee geschonken. Het einde van het concert is gepland rond 15.45 u. Een vrijwillige bijdrage wordt zeer op prijs gesteld.

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Kwintsheul

Wie door velen wordt gevreesd, heeft velen te vrezen.