Pater Henk Groenewegen 55 jaar priester

18 augustus 2014 -

Op zondag 24 augustus viert pater Henk Groenewegen, missionaris van het H. Hart, drie jubilea in de Sint Adrianuskerk te Naaldwijk: zijn 60 jarige professie, 55 jarig priesterschap en zijn 80ste verjaardag. Pater Groenewegen zal in concelebratie met pastoor Steenvoorden voorgaan in de H. Eucharistie. Het parochiekoor Cantemus Domino zal deze feestelijke viering opluisteren.
Pater Groenewegen was vele jaren verbonden aan de school in Angeles City in de Filipijnen. Hij is daar in 1961 als leraar aan het seminarie begonnen met werken en werd later econoom van de school en nu is hij er als pastor nog steeds werkzaam. Daarnaast is hij nog steeds werkzaam binnen het bestuur van de school die nu geheel in Filipijnse handen is. Een aantal van de medewerkers waren ooit zijn leerlingen.

Wij wensen pater Groenewegen nog een aantal mooie jaren in goede gezondheid toe met Gods zegen over zijn werk en voor ‘zijn’ mensen in de Filipijnen. Na de viering van zondag 24 augustus is er gelegenheid om de jubilaris persoonlijk te feliciteren onder het genot van een kopje koffie en bij goed weer in de tuin van de pastorie. De viering begint om 10.30 uur.

Klik hier voor het interview met Henk Groenewegen, gepubliceerd in AD Westland op 23 augustus 2014

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Kwintsheul

Omstandigheden maken de mens niet; ze onthullen wie hij is.