SAMEN STERK VOOR SCOUTING EN KERK

24 september 2012 -

Van vrijdagavond 5 oktober tot en met zondag 7 oktober wordt het drie dagen feest in de Naaldwijkse Adrianusparochie. De jaarlijkse kerkenveiling en Fancy fair wordt er gehouden met dit jaar als thema Jungle. De opbrengst is traditioneel voor de Adrianusparochie en Scouting onder het mom van Samen sterk voor Scouting en kerk.

Vrijdagavond wordt de spetterende kerkenveiling gehouden. Hier zullen onze trouwe veilingmeesters er weer iets gezelligs van gaan maken. Er is voor elk wat wils , vele actieve dingen zoals de solex tour en wat dacht u van golven tussen de koeien(vlaaien). Voor de trouwe Feyenoord fan hebben we de mooie wedstrijd tegen FC Twente. Er zijn weer vele kavels bij voor 4 personen, dus gooi het op een akkoordje met u vrienden of buren, bijvoorbeeld voor een gezellig potje boulen of kaarten. Wat dacht u van een gezellig dagje toeren in een deux-chevaux, een echte eend.

Bjorn van Koppen nam de vrijgevallen plaats als leverancier voor onze gourmet avond over van Louis en Marian van der Horst die het 22 jaar voor ons hebben verzorgd. Louis en Marian nogmaals bedankt. Bjorn succes om dit te gaan evenaren.

Mensen die echt van gezelligheid houden, moeten het boekje goed door lezen. En vrijdag avond vanaf 20.00 uur, hun favoriete kavels zien te bemachtigen.

Zaterdag en zondag is het de beurt aan de kinderen, om13.30 uur wordt hier gestart. De scouting zalen zijn weer omgetoverd tot een soort lustoord voor de kleintjes. Er zijn weer vele leuke spelletjes, en uiteraard met leuke prijzen.

In de Binnenhof is het gewoon het hele weekend feest, waar we voor het eerst de zondag middag/avond door zullen gaan met het rad, met de mogelijkheid voor een hapje. Voor het volledige programma klik hier of kijk op de midden pagina van het speciale kerkenveiling en fancy-fair boekje. De organisatie van dit Fancy Fair weekend heet u van harte welkom in de Binnenhof te Naaldwijk.

 

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Naaldwijk

Omstandigheden maken de mens niet; ze onthullen wie hij is.