Koren

Parochiekoor St. Caecilia
Het koor verleent haar medewerking aan drie vieringen in de maand. We hebben momenteel 38 leden. Nieuwe leden zijn van harte welkom. We repeteren op dinsdagavond van 19.30 uur tot 21.30 uur in de parochiekerk. Er wordt regelmatig nieuwe muziek ingestudeerd. Ook zingen wij in rouw- en trouwdiensten ongeveer 15-20 keer per jaar.
Contactpersoon: mevr. A. van Winden, tel. 515517

Tussenkoor 'Het Constantkoor'
Het Constantkoor is in 1995 opgericht, het is een gemengd koor en telt gemiddeld 35 leden. De koorrepetitie is op maandagavond van 20.00 - 22.00 uur in de kerk. Het koor zingt tijdens de reguliere vieringen in de kerk en eveneens bij doopvieringen. Bij de feestelijke vieringen van Kerstmis, Pasen en Pinksteren is het Constantkoor ook present. Rond de kerstdagen zingt het koor speciaal voor de ouderen in het verzorgingshuis ‘Triangel’.
Contactpersoon: mevr. K. Houweling, tel. 641460

Jeugdkoor/orkest 'De Keten'
De Keten is een kinderkoor dat bestaat uit ongeveer 45 leden. Iedere week wordt er op de woensdag middag gerepeteerd van 12.30 uur tot 13.30 uur. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van de aula van de Basisschool "de Achtsprong" locatie Achterlaantje. Eens in de 6 weken zingt de Keten tijdens een gezinsviering in de H.H. Martelaren van Gorcum Kerk te De Lier. En om de twee maanden zingt het koor tijdens een doopviering. Het repertoire bestaat uit eigentijdse liedjes die passen bij de vieringen, maar ook wel uit de meer traditionele kerkliederen. Het koor wordt geleid door twee dirigenten. Een organist(e), een gitarist en een drummer begeleiden het koor, samen met (oud) leden die o.a dwarsfluit, klarinet, saxofoon en blokfluit spelen.
Heb je interesse om mee te zingen of in het orkestje te spelen ? Of wil je wat meer weten?
Contactpersoon: mevr. M. Persoon, tel. 015-3809347 of stuur een e-mail

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van ’s-Gravenzande

Een mensenleven in deze wereld is niet meer dan het tijdelijk verblijf van een gehaaste reiziger.