• rkWestland
  • > Nieuws
  • > UPDATE: 25-jarig dienstjubileum pastoor Jaap Steenvoorden tijdens Franciscusviering

UPDATE: 25-jarig dienstjubileum pastoor Jaap Steenvoorden tijdens Franciscusviering

25 augustus 2024 - Algemeen federatie nieuws

Zondag 6 oktober vieren we tijdens de jaarlijkse Franciscus viering dat pastoor Jaap Steenvoorden 25 jaar geleden is gestart als pastoor in MaNaHo (Maasdijk-Naaldwijk-Honselersdijk). Sinds 2011 bij de vorming van de parochiefederatie Sint Franciscus tussen Duin en Tuin is hij pastoor/moderator van de hele federatie. De viering vindt plaats in de Sint Adrianuskerk in Naaldwijk en aanvang is om 10.30 uur. Na afloop van de viering is er een receptie achter in de kerk.

Vervoer en groepsfoto per parochie
We hopen natuurlijk op prachtig weer op 6 oktober. I.v.m. de beperkte parkeergelegenheid bij de Sint Adrianuskerk is ons voorstel om als parochianen vanuit de verschillende parochiekerken zoveel als mogelijk op de fiets naar de Adrianuskerk te komen. Daarbij vragen wij u om bij vertrek vóór uw eigen parochiekerk een groepsfoto te (laten) maken en deze groepsfoto in te sturen naar  jubileumpastoorsteenvoorden@rkwestland.nl. De verzameling van al deze groepsfoto’s zal ook een mooie herinnering vormen voor pastoor Jaap Steenvoorden aan zijn dienstjubileum.

Liber Amicorum
De deadline voor het aanleveren van teksten en foto’s voor het herinneringsboek dat wordt gemaakt is aangepast naar vrijdag 6 september 2024. De contactgegevens voor het aanleveren zijn: jubileumpastoorsteenvoorden@rkwestland.nl. U kunt uw getypte of handgeschreven tekst ook aanleveren in een envelop geadresseerd aan: werkgroep jubileum pastoor Steenvoorden, p/a Dijkstraat 25, 2675 AV Honselersdijk. Uw bijdragen zijn zeer welkom.

Cadeau
Namens de parochies wordt er een gezamenlijk cadeau aangeboden. Daarnaast kunt u natuurlijk ook uw persoonlijke felicitaties overbrengen. Als vrijblijvende suggestie stellen we een financiële bijdrage voor, bestemd voor een volgende grote wandeltocht die onze pastoor wil gaan maken. Dat kan in een enveloppe, maar kan ook overgemaakt worden naar de bankrekening van de parochiefederatie onder vermelding van Cadeau Jubileum Pastoor Steenvoorden (zie kader).

Wij kijken uit naar een prachtige, feestelijke federatieviering en het jubileum van de pastoor.

UPDATE: eerder op deze pagina heeft een QR-code gestaan om het gemakkelijk te maken een gift voor het jubileum van Pastoor Steenvoorden over te maken. Helaas hebben wij moeten constateren dat als gevolg van een technische fout bij de Rabobank deze QR-code niet werkt. 

Om parochianen de mogelijkheid te bieden een gift te doen voor het cadeau verstrekken wij hierbij het bankrekeningnummer van de federatie:

NL07 RABO 0121 2693 29 t.n.v. Parochiefederatie Sint Franciscus te Honselersdijk
Omschrijving: Cadeau Jubileum Pastoor Steenvoorden

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Hoek van Holland

U kunt beter een optimist zijn die ongelijk heeft, dan een pessimist die gelijk heeft.