40 jarig priesterjubileum pastoor Wim Bakker

09 november 2023 - Algemeen federatie nieuws

Veertig jaar geleden, op 12 november, is pastoor Wim Bakker tot priester gewijd. Een moment om dankbaar bij stil te staan. In deze jaren is hij o.a. werkzaam geweest in de parochies ’s Gravenzande, Maasdijk, Naaldwijk en Honselersdijk.

Op zondag 12 november is er om 11.00 uur in de H. Bonifatiuskerk, Van Vredenburchweg 69 te Rijswijk een feestelijke Eucharistieviering met aansluitend een receptie met koffie en wat lekkers. Ook is er dan gelegenheid om de jubilaris persoonlijk te feliciteren. ’s Middags is er om 16.00 uur in de HH Petrus en Pauluskerk, Sluiskant 29 te Leidschendam een feestelijk korenconcert met deelname van de koren van de federatie Vlietstreek.

Pastoor Bakker heeft uitdrukkelijk aangegeven dat hij geen cadeaus wenst maar als u toch iets tastbaars wilt geven, dan graag in de vorm van een bijdrage (in goederen of geld) voor de Voedselbanken binnen zijn parochies. Dat vele mensen mogen delen in dit dankbaar en feestelijk moment in zijn leven. Daarnaast vraagt hij om gebed en financiële steun voor Vronesteyn, het centrum voor de diaken- en priesteropleiding te Voorburg. Hij is twintig jaar als staflid verbonden geweest aan Vronesteyn en het ligt hem nog zeer na aan het hart. De pastoor zal zelf de financiële giften verdelen over de Voedselbanken en Vronesteyn. Een schriftelijke felicitatie is ook mogelijk. Deze kunt u sturen naar: pastoor W.P.J. Bakker, Van Vredenburchweg 65, 2282 SE  Rijswijk.

Namens Katholiek Westland feliciteren wij pastoor Bakker met zijn 40 jarig priesterjubileum en hopen dat hij een onvergetelijke dag heeft met zijn dierbare familie, vrienden en parochianen.

Ter gelegenheid van het veertigjarig priesterjubileum van pastoor Bakker was er een uitgebreid interview met hem. Klik hier voor het interview met pastoor Bakker.

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van De Lier

Elkaar kennen wil niet zeggen alles van elkaar weten, maar met vertrouwen in elkaar geloven.