Afsluiting bedevaartseizoen 2023 – vooruitblik 2024 en 2025

20 november 2023 - Algemeen federatie nieuws

Het was een mooi maar ook bijzonder bedevaartseizoen. Op zaterdag 25 november 2023 sluiten we ons bedevaartseizoen af. Maar niet alleen dat: we kijken ook vooruit wat er het komend jaar geboden wordt met maar liefst vier bedevaarten! Komt dat zien, komt dat horen!

Weet u het nog? Dit jaar gingen we met de TGV voor een 8-daagse bedevaart naar Lourdes eind april. Op zaterdag 17 juni vertrokken we voor een eendaagse bedevaart naar Dokkum om daar Titus Brandsma en Bonifatius te ‘ontmoeten’. Naar Brielle gingen we dit jaar met de bus in plaats van met de fiets, en ja, onze traditie van elk jaar een tweedaagse bedevaart naar Kevelaer werd om een wel heel bijzondere reden doorbroken.

Het nagenieten van de Westlandse bedevaart naar Lourdes, Brielle of Dokkum zal ondertussen wel een beetje verdrongen zijn door de dagelijkse beslommeringen. Bij onze gezellige afsluiting van het bedevaartseizoen op zaterdag 25 november 2023 in de Onze Lieve Vrouw ten Hemelopnemingskerk te ’s Gravenzande kunnen we die mooie herinneringen nog even ophalen. Van 14.00 tot 17.00 uur bent u van harte welkom.

In 2024 bieden we vier bedevaarten aan. Waarnaar toe? Dat vertellen we u graag op 25 november a.s. Voor één van deze bestemmingen komt een gastspreker u het nodige vertellen.
Nieuwsgierig geworden? Kom zaterdag 25 november a.s. naar de Onze Lieve Vrouw ten Hemelopnemingskerk te ’s Gravenzande. U bent onze gast, aan deelname voor deze bijeenkomst zijn geen kosten verbonden, maar bij de uitgang treft u onze collectebus (met QR-code).

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Maasdijk

Echt respect moet u verdienen, afgedwongen respect veroorzaakt meestal het tegenovergestelde.