Dank voor 7,5 jaar werken in deze parochiefederatie

24 augustus 2022 - Algemeen federatie nieuws

Op 1 januari 2015 mocht ik starten in deze parochiefederatie als pastoraal werker. Mijn eerste aanstelling in het pastoraat. Ingewerkt werd ik door mijn zeer gewaardeerde collega pastor Kwee. Met hem mocht ik deze 7,5 jaar samen optrekken als regiopastor van de parochies in Poeldijk, Monster, ’s-Gravenzande en Heenweg/Hoek van Holland. Daarnaast mocht ik kinderen voorbereiden op hun Eerst Heilige Communie en het Vormsel. Mooi om te mogen doen. De contacten met de basisscholen waren ook fijn. De kinderen leerde mij zo kennen en ik kon hen uitleggen waar de grote feesten voor stonden. Maar ook welke heiligen wij kennen in ons geloof.

Fijn om met de dominees samen gewerkt te hebben. Daar ligt mijn hart ook, bij de oecumene. Mooi om te doen vond ik de vele uitvaarten door de hele parochiefederatie. Mooi om mensen op dat punt van hun leven te begeleiden. En nog zoveel meer om dankbaar voor te zijn, zoals de vriendschappen en prettige contacten met mensen. En natuurlijk heerlijk om 7 jaar lid geweest te zijn van het RK Dameskoor Vivace uit Monster. Dank aan mijn collega’s van het pastorale team voor hun collegialiteit.

Dank u allen voor de lieve woorden die mij persoonlijk zijn gezegd, geschreven in appjes, brieven, kaartjes en mailtjes. Fijn dat we met zo veel mensen op het hoogfeest van Maria Tenhemelopneming mijn afscheid hebben kunnen vieren. Ik ga een nieuwe uitdaging aan in Nijmegen waar ik 16 uur ga werken in de Ontmoetingskerk. Dit is in oecumenisch verband en de overige 16 uur in het pastoraat van de parochie Heilige Drie-Eenheid. Het gaat u allen goed.

Els Geelen, pastoraal werker

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Monster

Elkaar kennen wil niet zeggen alles van elkaar weten, maar met vertrouwen in elkaar geloven.