Een bijzondere ervaring: ‘het heeft mij goed gedaan’.

30 juni 2022 - Algemeen federatie nieuws

Je laten meenemen door enthousiaste bedevaartgangers op een plaats waar hemel en aarde elkaar raken. Een spirituele plaats bezoeken, een feest van ontmoeting met momenten van bezinning, maar ook gezelligheid. Elk mens met zijn of haar eigen gevoelens, intenties en verwachtingen. Je doet samen een bijzondere ervaring op en komt verrijkt weer thuis na een bedevaart en zegt: ‘het heeft mij goed gedaan.’ Wie al een keer op bedevaart is geweest, zal zo’n reactie vast wel herkennen.

Staat Kevelaer en/of Lourdes ook nog op uw wensenlijstje? Wacht dan niet langer en zoek contact met ons op en wij praten u bij over alle facetten en mogelijkheden van de bedevaart. En voor wie twijfelt, praat eens met mensen uit uw omgeving hoe zij onze bedevaarten hebben ervaren. Onlangs nog hebben we een niet-goed-geld-terug-garantie afgegeven, maar door de jaren heen hebben we nog nooit hoeven terug te betalen.

De Westlandsche Processie naar Onze Lieve Vrouw van Kevelaer wordt dit jaar gehouden op woensdag 27 en donderdag 28 juli. Het is een bedevaart met één overnachting (vol pension), vanaf € 162,50. Pastoor Steenvoorden zal deze bedevaart pastoraal begeleiden.

Een weekje naar Lourdes kan natuurlijk ook nog: van 10 t/m 18 september gaan we per bus naar Lourdes. De bedevaart begint direct bij het instappen, geen lange wachttijen en –tijden bij het inchecken en reizen zonder mondkapje. Via Theresia van Lisieux reizen we naar Lourdes en we bezoeken uiteraard Bernadette Soubirous in Never. In Lourdes bezoeken we de kerken, steken een kaars op en natuurlijk de grot zien waar Maria verschenen is. Pastor Hans Smulders zal deze bedevaart pastoraal begeleiden. De prijs voor deze bedevaart vanaf € 895,00.

Meer informatie vindt u op de website van de Westlandse bedevaarten www.westlandsebedevaarten.nl

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Wateringen

Het ontkennen van problemen is een vorm van zelfbedrog die elke persoonlijke groei onmogelijk maakt.