• rkWestland
  • > Nieuws
  • > “Het is fijn als je iemand kunt helpen met iets waar je zelf goed in bent.”

“Het is fijn als je iemand kunt helpen met iets waar je zelf goed in bent.”

10 november 2022 - Algemeen federatie nieuws

Steeds meer mensen worstelen met hun financiën. Komen er zelf niet meer uit en krijgen schulden. Zij hebben iemand nodig die met hen meedenkt, praktische hulp geeft en aanmoedigt. Een maatje die geduldig luistert als zij over hun zorgen spreken. Ben jij ons nieuwe maatje? Meld je aan!

Waarom SchuldHulpMaatje? Wie (dreigende) schulden heeft komt er zelden op eigen kracht uit. Dan steek je toch een helpende hand uit? Ieder mens verdient een nieuwe kans. Wij noemen dat naastenliefde en baseren dat op Bijbelse waarden. Als dat je aanspreekt begrijp je onze visie. SchuldHulpMaatje biedt deskundige ondersteuning en begeleiding door vrijwilligers aan mensen met financiële problemen. Deze is ondersteunend aan de inbreng van beroepskrachten

Hoe helpt SchuldHulpMaatje? Een maatje helpt bij het op orde brengen van iemands geldzaken. En hoe dat op orde kan blijven! Belangrijk is dat een maatje persoonlijke aandacht schenkt en kan motiveren om vol te houden als het moeilijk is. Samen lukt ‘t, dat is ons uitgangspunt. En met succes. Overal in het land weten mensen na hulp van een maatje schuldenvrij te blijven. Jij maakt het verschil!
SchuldHulpMaatje. Iets voor jou? • Je bent de vertrouwenspersoon van iemand in een kwetsbare positie • Je voelt je betrokken bij onze doelgroep • Je bent bereid om structureel tijd beschikbaar te maken • Je wilt de driedaagse maatjestraining volgen en de jaarlijkse bijscholing met e-learning. Dan zou jij ons nieuwe maatje kunnen zijn!

Meld je aan voor een kennismakingsgesprek: info@schuldhulpmaatjewestland.nl
of bel 06-10506757

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Naaldwijk

De enige stem met diepgang is de stilte.