Kerkbalans in jubileumjaar 2024 van 13-27 januari

06 september 2023 - Algemeen federatie nieuws

Het campagneteam van Actie Kerkbalans heeft de campagnedatum van de actie voor volgend jaar bekendgemaakt. In 2024 vindt Actie Kerkbalans plaats van zaterdag 13 januari tot zaterdag 27 januari.

Voorafgaand aan de actieperiode verstuurt het team van Actie Kerkbalans maandelijks een nieuwsbrief met tips, informatie, een stappenplan, handige downloads en het laatste nieuws. Zo worden de organisatoren in de parochies ook dit jaar op weg geholpen bij de organisatie van een succesvolle actie.

Tip voor de parochies: zorg er voor dat alle vrijwilligers die betrokken zijn bij Actie Kerkbalans de nieuwsbrief ontvangen. Abonneren kan hier.

2024 is een bijzonder jaar, want Actie Kerkbalans bestaat dan vijftig jaar! Al vijf decennia werken verschillende kerkgenootschappen samen binnen Actie Kerkbalans om plaatselijke parochies en gemeenten te ondersteunen bij het vragen van een financiële bijdrage aan kerkleden. Sindsdien zetten, al vijftig jaar op rij, tal van vrijwilligers in heel Nederland zich samen in voor het voortbestaan van de kerk. Meer informatie hierover volgt onder meer in de nieuwsbrieven van Actie Kerkbalans.

In de nieuwsbrief van juli is er verder aandacht voor de alternatieven voor de acceptgiro. Op welke manier kunnen parochies hun leden nu vragen om een eenmalige gift? Klik hier voor de complete nieuwsbrief.

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Wateringen

Het enige wat nodig is om het kwade te laten zegevieren is dat goede mensen niets doen.