Kom mee naar Taizé! (Frankrijk)

12 september 2022 - Algemeen federatie nieuws

Hou je van rust, ontmoeting en muziek? Kom dan ECHT mee naar Taizé! (On)gelovig of niet? Voor een ligt een mooie week in het verschiet! Vanuit het Westland wordt er voor jongeren van 18 tm 30 jaar in de herfstvakantie van 22 t/m 30 oktober 2022 een reis naar Taizé georganiseerd waar JIJ aan mee kunt doen!

Wat is Taizé?
De broedergemeenschap van Taizé ontvangt jaarlijks duizenden jongeren van 15 tot 35 jaar, die samenkomen om elkaar te ontmoeten, samen te praten, te zingen en te bidden. Er komen jongeren uit alle landen van de wereld.  Voor meer informatie over Taizé: https://www.taize.fr/nl_rubrique461.html of contact ons via de mail.

Hoe ziet de week eruit?
De hele week heb je een smallgroup waarmee je aan de hand van een bijbeltekst waardevolle gesprekken hebt over thema’s als homoseksualiteit en over jouw (on)geloof.  ‘s avonds is er tijd voor eventuele ontspanning bij het kampvuur, tussendoor is er tijd voor spelletjes en moet er bijvoorbeeld worden afgewassen of is jouw taak om het stiltebord in de kerk vast te houden. Tijdens de vieringen wordt er vooral veel gezongen in diverse talen waarbij een ieder mee kan doen!  

Kosten?
De reis zal ongeveer 250 euro incl. p.p. kosten. Aanmelden of meer info nodig? Stuur een mail naar taize@rkwestland.nl En ken je iemand van 18 tot en met 28 jaar die wellicht mee wil naar Taizé, geef dit bericht dan door aan diegene, zodat deze persoon zich ook kan inschrijven.

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Maasdijk

Omstandigheden maken de mens niet; ze onthullen wie hij is.