• rkWestland
  • > Nieuws
  • > Neem nu een gratis abonnement op een of meer nieuwsbrieven van rk Westland

Neem nu een gratis abonnement op een of meer nieuwsbrieven van rk Westland

07 juli 2024 - Algemeen federatie nieuws

Aan de website rkwestland.nl zijn twee gratis nieuwsbrieven gekoppeld. Er is een nieuwsbrief met recent nieuws over de parochies en federatie. Deze nieuwsbrief verschijnt elke veertien dagen. Daarnaast is er een speciale nieuwsbrief voor kind-jeugd-jongeren in het Westland. Deze nieuwsbrief verschijnt vier keer per jaar.

Een abonnement op de rk Westland-nieuwsbrief is gratis en het biedt een makkelijke, laagdrempelige manier om op de hoogte te blijven van wat er speelt in de R.-K. Kerk in het Westland en Nederland.

Aanmelden is makkelijk, u ontvangt daarna nog een verzoek om de aanmelding te bevestigen en dan staat u geregistreerd als abonnee. Afmelden kan desgewenst eenvoudig door daarvoor de aanwijzingen te volgen die onder aan elke nieuwsbrief staan onder de link ‘afmelden voor de nieuwsbrief’.

Kind-jeugd-jongeren
Voor de Kind-jeugd-jongeren-nieuwsbrief geldt hetzelfde. Deze nieuwsbrief is speciaal bedoeld voor ouders met jonge kinderen. De nieuwsbrief geeft nieuws, overzicht van activiteiten en achtergrondinformatie voor deze doelgroep. Klik hier voor aanmelden voor de nieuwsbrief Kind-jeugd-jongeren.

Nu aanmelden:
Wanneer u zich nu direct aanmeldt, ontvangt u al de eerstvolgende nieuwsbrief of nieuwsbrieven. Ook speciale berichten en aanbiedingen die een Extra Nieuwsbrief verdienen, krijgt u dan direct na plaatsing op de website toegestuurd.

Nu aanmelden, klik hier!

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Monster

We kunnen veel mensen gelukkig maken met het geluk dat we weggooien.