Houdt elkaar vast en kijk naar elkaar om

Onvoorstelbaar wat wij mee maken! Door de verspreiding. van het corona virus is: de wereld in korte tijd ingrijpend veranderd. Het sociale leven ligt stil. Bedrijven maken enorm onzekere tijden door. Hoe lang gaat deze crisis duren? Wat zullen de gevolgen zijn voor mijn persoonlijk leven?

De kerken zijn ook gesloten als preventieve maatregel. De vraag is: Hoe blijven wij elkaar nabij? Hoe houden wij contact en kunnen wij elkaar bemoedigen? Als teken van hoop en troost luiden de klokken van alle kerken elke woensdagavond van 19.00 tot 19.15 uur om mensen met elkaar te verbinden over de grenzen van hun sociaal isolement heen. De kerken zoeken ook mogelijkheden van ontmoeting via de moderne communicatiemiddelen. Zo zijn er van maandag t/m vrijdag vieringen in katholiek Westland te beluisteren via kerkomroep.nl Meer informatie hierover treft U aan op de rkwestland.nl.

Elke zondag is de Eucharistieviering op TV te volgen bij KRO-NCRV om 10.00 uur, met daar voorafgaand het geloofsgesprek.
De pastores houden contact met de parochianen via de telefoon, mail en social media. Laten wij elkaar vasthouden. Laten wij naar elkaar blijven omkijken en bidden om uitkomst en kracht.

Namens het pastoraal team van RK Westland,
pastoor J. Steenvoorden

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van De Lier

Als u voor één mens in uw leven wat betekend hebt, dan heeft u niet vergeefs geleefd.