Adrianus Jozef Antonius van der Goes

Geboren: 2 augustus 1936
Overleden: 11 maart 2019
Plaats: Wateringen

In dankbare herinnering

Op 11 maart overleed Adrianus Jozef Antonius van der Goes. Aad werd geboren op 2 augustus 1936 als jongste in een gezin van 16 kinderen. Na de lagere school en de tuinbouwschool gingen hij werken in de tuin van zijn vader.
Hij trouwde op 18 augustus 1964 in Zoetermeer met Lenie Bierman. Zij kregen 4 kinderen van wie Ronald al op 17-jarige leeftijd na een noodlottig ongeval overleed. Het is een gebeurtenis in het leven van Aad die hij nooit heeft kunnen verwerken.
Aad was kleurenblind. Hij kon de groene niet van de rode tomaten onderscheiden. Dit was aanleiding om een andere baan te zoeken en zo werd hij verwarmingsmonteur bij de firma Verbakel. Hij was een harde werker. Hij werkte van ‘s morgens 6 tot ’s avonds 8 uur. Zijn vrouw en kinderen omschreven hem verder als een man, die altijd klaar stond voor anderen, niet klaagde en een droge humor had. Zijn devies was: “Een man een man, een woord een woord.” Je kon altijd een beroep op hem doen hoe laat het in de avond ook was. Zijn hobby’s waren: het telen van druiven, fietsen en bridgen.
Vanaf 17 juni 2017 verbleef hij in het woonzorgcentrum Hoge Veld te Wateringen/ Den Haag, waar hij ook gestorven is.
Op zaterdag 16 maart namen we afscheid van hem in de St. Jan de Doperkerk te Wateringen, waarna hij werd begraven op het parochiekerkhof.
Wij wensen zijn vrouw Lenie, de kinderen en kleinkinderen veel sterkte toe.

Pastor Berry Lansbergen  

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Heenweg

Wie door velen wordt gevreesd, heeft velen te vrezen.