Annette Wilhelmina Droog-Kraaijeveld

Geboren: 15 december 1962
Overleden: 31 januari 2019
Plaats: Naaldwijk

In dankbare herinnering

Op 31 januari is overleden mevrouw Annette Wilhelmina Droog- Kraaijeveld in de leeftijd van 56 jaar. Er zijn geen woorden voor de machteloosheid en het verdriet. Wij hebben afscheid van haar genomen tijdens een viering van Woord- en Gebed op 5 februari in crematorium Ockenburgh in Den Haag.
Met mooie muziek en dankbare woorden hebben wij haar herdacht. Annette was een veelzijdige vrouw. Met grote gedrevenheid heeft zij jarenlang gewerkt in haar praktijk voor acupunctuur en natuurgeneeswijze. Veel mensen heeft zij heel deskundig en betrokken, met liefde en aandacht behandeld. Annette had veel passies en interesses. Zij liep warm voor kunst en cultuur, muziek en ballet, had oog voor stijl en schoonheid. Annette had ook oog voor het wonder van de natuur en kon genieten van de mooie tuinen die haar partner Hans Droog heeft aangelegd. Zij was ook een echte dierenvriend, haar honden werden vertroeteld en het dierenleed in de wereld maakte haar boos. Ook had zij belangstelling voor wijsbegeerte, geschiedenis en literatuur, kon heel diep nadenken, was filosofisch ingesteld, steeds op zoek naar antwoorden op vragen die het leven ons stelt. Annette heeft een bewogen leven achter zich, met ups en downs. Een nieuw begin van geluk in haar leven ontstond in 2003 door de ontmoeting met Hans. Samen hebben zij genoten van veel mooie momenten en goed voor elkaar gezorgd. Hans was haar steun en toeverlaat en heeft trouw voor haar klaargestaan. Zoals elk mens had Annette naast haar goede eigenschappen en sterke kanten ook haar beperkingen en zwakheden.
Jezus zegt in het evangelie: ‘Oordeelt niet, dan zal u niet geoordeeld worden. Wees barmhartig zoals uw hemelse Vader barmhartig is.’ God alleen weet door welke donkere nacht Annette is gegaan. Moge zij, verlost uit haar lijden, nu rusten in vrede. Wij wensen Hans, familie, vriendinnen en vrienden, veel kracht en troost toe bij het dragen van het gemis.

Pastoor J. Steenvoorden

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Poeldijk

Het belangrijkste wat een vader voor zijn kinderen kan doen is van hun moeder te houden.