Johannes Cornelis Simons

Geboren: 17 november 1924
Overleden: 27 maart 2019
Plaats: Wateringen

In dankbare herinnering

Jan werd als jongste van 10 kinderen geboren in 1924. De kappersfamilie Simons in Wateringen, was een bekend gezin in Wateringen.
Tijdens de laatste 2 oorlogsjaren werkt Jan bij de Arbeitseinsatz en gaat als hij terugkomt, bij vader Frans in de zaak aan de slag. Hij leert Riet, de liefde van zijn leven, kennen en ze trouwen in 1949. Samen met haar begint hij zijn eigen zaak. Jeannette, Annemiek en Jan worden geboren en de zaken floreren. Jan blijkt niet alleen een goede kapper en zakenman te zijn, hij kan ook heerlijk koken. Vast ritueel met kerst: pa kookt, ma zorgt voor een feestelijk gedekte tafel en allen genieten van een feestelijk gebraden ossenhaas!
Als hij op 62-jarige leeftijd met pensioen gaat heeft hij alle tijd om met Riet te genieten van kinderen en kleinkinderen, hun boot, caravan en zijn hobby’s.  De laatste jaren wordt het allemaal wat minder met de gezondheid en het valt niet mee om dat te accepteren. Riet, de kinderen en zijn naaste vrienden en familie hebben hem de aandacht gegeven die hij nodig had en zo heeft Jan in alle rust afscheid van dit leven mogen nemen. Jan, we zijn je dankbaar om wie je was en blijven zal. Voel je geborgen in Gods Licht! A Dieu!

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van De Lier

Wie door velen wordt gevreesd, heeft velen te vrezen.