Christina Maria Johanna van Velzen

Geboren: 26 september 1953
Overleden: 28 januari 2021
Plaats: 's Gravenzande

In dankbare herinnering

Tineke werd op 26 september 1953 geboren in een bakkersgezin. Na haar schooltijd ging ze administratief werk doen bij het ziekenfonds Johannes de Deo in Den Haag. Daar heeft ze zo’n 25 jaar gewerkt. Wegens omstandigheden was er op een gegeven moment een collectief ontslag, en daarmee moest ook Tineke het bedrijf verlaten. Daarna heeft ze zo’n 25 jaar in de huishoudelijke dienst van de Kreek gewerkt. Ze was daar heel geliefd. Een jaar geleden is ze met pensioen gegaan.
Tineke had ook enkele bezigheden in haar vrije tijd. Lang geleden is ze lectrice geweest in de parochiekerk van ’s-Gravenzande. Verder heeft ze vrijwilligerswerk gedaan bij de EHBO.
En … ze heeft veel opgepast op nichtjes en neefjes.
Wat was Tineke voor iemand?
Ze was een onopvallend en heel rustige persoon, die liefst op de achtergrond bleef.
Ze was hartelijk, heel tevreden en heel zelfstandig. Ze was ook sociaal en bij iedereen geliefd. Ze was een trouwe kerkganger in de parochiekerk en zat dan altijd op de achterste bank. Het geloof gaf haar steun.
Op 28 januari is ze dan, totaal onverwacht, overleden in de leeftijd van 67 jaar. In de aula van de begraafplaats Beukenhage hebben we afscheid van haar genomen.

Moge zij nu rusten in vrede.

Pastor Kwee.

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Honselersdijk

Leraren openen de deur, maar u moet zelf binnengaan.