Gerardus Johannes Hendricus Jozef Zwinkels

Geboren: 08 november 1941
Overleden: 26 februari 2021
Plaats: De Lier

In dankbare herinnering
Geert was een man van weinig woorden. Hij stond er als het nodig was, en deed wat belangrijk was. Hij was recht door zee, rechtvaardig en sprak geen kwaad woord over een ander. Hij werkte keihard, hield van zijn werk en van gezelligheid. Was als ondernemer heel vaak niet thuis, moe of bezig met de administratie. Als man of vader altijd bezig met het oog op de bankrekening én op de toekomst, niet klagen en zorgen voor zijn gezin.
Na zijn pensionering ging hij met Trudy reizen naar Mexico, Gambia, Bali, Cuba en de Verenigde Staten. Hij vond het van belang dat ‘hij de wereld had gezien.’ Maar ook om et de familie weg te gaan naar de camping of op wintersport. Pas als opa kon hij alle tijd en aandacht besteden aan ‘hun jongens’, de kleinkinderen. Hij kon er écht voor hen zijn. Zijn zachtaardig karakter kwam meer op de voorgrond. Hij kon veel liefde, geduld, tijd en energie aan hen kwijt.
Hij heeft zijn kinderen meegegeven om er voor elkaar te zijn. Dat bleek ook zeker in de laatste anderhalve maand van zijn leven, toen de communicatie met hem ook lastiger werd. Ze bleven naar hem omkijken en er voor hem zijn. In die laatste weken dacht hij ook veel na over zijn leven en kwam met een duidelijke boodschap: “Mensen moeten niet alleen maar ouder willen worden. Ze zouden meer moeten genieten van de tijd die hun gegeven is.” Dat wordt zeker in de oren geknoopt.
Mogen we zijn voorbeeld voor ogen houden om in openheid en in liefde familie en vrienden te zijn en te blijven. Geert is voor altijd in onze gedachten en leeft nu verder in het eeuwig licht, dat hem verlicht. Bij Onze lieve Heer.

Diaken Walther Burgering

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Poeldijk

Het geloof is een stok om op te leunen, niet om anderen mee te slaan.