Helena Veronica Maria van der Voort

Geboren: 8 augustus 1941
Overleden: 16 mei 2019
Plaats: Kwintsheul

In dankbare herinnering

Op 16 mei overleed, na een leven van liefde, toewijding en zorg voor haar dierbaren onze geliefde Leny. Vele jaren heeft zij mensen blij kunnen maken met de bloemen die zij tot schitterende bloemstukken wist te maken. Onvermoeibaar stond zij vele uren klaar om anderen daarmee te verblijden. Zo heeft zij als een zelfstandige vrouw haar kinderen mogen begeleiden. Zij zijn terecht trots op haar en raken niet uitgepraat over alles wat zij aan hen heeft geschonken. Zij hoorde bij Kwintsheul, kende heel veel mensen en heeft ook genoten van de vriendschap die zij van hen mocht ontvangen.
Enige jaren geleden beëindigde zij haar werk in haar bloemenwinkel. Men kon zich amper voorstellen dat je niet meer bij haar terecht kon voor een bloemetje. Toen hebben velen haar laten zien welke plaats zij had ingenomen in onze Heulse gemeenschap. Maar groter was de schok in onze gemeenschap toen wij moesten vernemen dat zij na een tragisch fietsongeval was overleden. Met heel velen hebben wij dankbaar afscheid van haar mogen nemen.
Haar zonen en vrienden droegen haar naar haar laatste rustplaats. Met tranen in de ogen maar tevens vol dankbaarheid om alles wat zij hen en ons allen heeft kunnen laten zien. Wij hebben de Heer van alle leven en goed gebeden dat hij haar nu de rust mag schenken en met prachtige bloemen mag verwelkomen. Bij haar graf mochten wij haar toezeggen A DIEU –TOT ZIENS BIJ DE HEER.

 

 

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Hoek van Holland

Laat elke zonsopkomst je eraan herinneren dat je mag opstaan en stralen.