Laura Anna Maria Zuidgeest

Geboren: 16 maart 1985
Overleden: 18 juni 2019
Plaats: Naaldwijk

In dankbare herinnering

Op 18 juni is, ten gevolge van een noodlottige val, overleden Laura Anna Maria Zuidgeest uit Naaldwijk in de leeftijd van 34 jaar. Na enkele dagen van bewegen tussen hoop en vrees is Laura gestorven. Laura was een vrouw met heldere ogen, een mens vol liefde en vuur, totaal onverwacht is de levensdraad afgebroken.
Er zijn geen woorden voor de verslagenheid en het intense verdriet. Laura groeide op in Poeldijk in het gezin van Aad en Marian en hun oudere dochters Helene en Marije. Door hun liefde en goede zorgen is zij geworden wie zij geworden is. Laura genoot van een leuke jeugd. Naast haar best doen op school en leren aanpakken, was er alle ruimte voor gezelligheid, ontspanning en vakantie. Laura heeft vriendschappen voor het leven opgebouwd. Zij ontwikkelde zicht tot een positief denkende en ondernemende vrouw. In school en studie heeft zij haar talenten tot ontplooiing gebracht en een mooie loopbaan opgebouwd in de projectontwikkeling. 15 jaar heeft zij het leven met Justin Schalke gedeeld, met elkaar verbonden in een diepe band van vriendschap en liefde. Hun dochtertje Jolie is nog geen jaar en heeft hen veel blijdschap gebracht. Sprankelend, lief, eerlijk, spontaan, goedlachs, energiek, zo was Laura. In iedereen geïnteresseerd en altijd bereid om te helpen.
Zij gaf kleur aan het leven en wist er elke dag opnieuw een feest van te maken. Nog maar kort waren Justin en Laura ingetrokken in hun nieuwe huis. Opeens is alles anders……… Onvoorstelbaar! Het is niet te bevatten dat Laura er niet meer is zoals zij er altijd is geweest. Voor Justin was zij een fantastische vrouw, zij waren er altijd voor elkaar en genoten van het leven. Laura onderhield een hechte band met haar ouders en haar zussen en hun gezinnen en ook met haar schoonouders Jan en Yvonne en hun kinderen. Zeer gesteld was zij ook op haar oma’s en familieleden. Vriendschap was belangrijk voor Laura, zij hield alles bij en leefde intens mee in voor- en tegenspoed. Onvergeten zal zij zijn, als wij haar naam noemen, hardop in verhalen, die wij elkaar blijven vertellen, of in stilte, als onze gedachten naar haar teruggaan. Ons leven is kostbaar, maar ook breekbaar. De zin van haar dood kunnen wij niet ontdekken. Ondanks alle vragen waar wij mee worstelen, draagt ons de hoop dat het leven sterker is dan de dood. Voor altijd zal Laura verder leven in de harten van allen die van haar houden. Voor eeuwig mag zij delen in de liefde van God die ons vasthoudt. Wij hebben met zeer velen afscheid genomen van Laura in de Adrianuskerk op 24 en 25 juni. Justin en Jolie, de beide families, vriendinnen en vrienden, collega’s en bekenden wensen wij heel veel kracht en troost toe in de komende tijd.

Pastoor J. Steenvoorden

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Naaldwijk

Een nederlaag is vaak een tijdelijke toestand. Pas door op te geven wordt hij permanent.