Cecilia Maria Scholten-Vonk

Geboren: 20 mei 1927
Overleden: 10 mei 2020
Plaats: Hoek van Holland

In dankbare herinnering

Ciet Vonk is geboren op 20 mei 1927 in Hoek van Holland. De familie Vonk verhuisde naar Naaldwijk waar ze verder opgroeide met haar vier zussen en drie broers. Vader Vonk had daar een slachterij.
In de slachterij Ciet en Frans Scholten elkaar leren kennen. In februari 1951 trouwden ze en werd het gezin gezegend met een zoon en een dochter.
Na hun trouwen zijn ze naar Hoek van Holland verhuisd en begonnen ze een slagerij in de 2de Scheepvaartstraat. Werken in de winkel was een hobby van Ciet. En hoe fijn is het om je andere hobby met je man te kunnen delen, namelijk kijken bij voetbalwedstrijden. Ze hadden een seizoenkaart van AJAX. Groot was het verdriet toen Frans in 2000 overleed. Na een heupoperatie moest Ciet gaan revalideren in De Kreek. Door een val brak ze haar bekken en moest ze weer revalideren. Gelukkig kon ze weer naar huis waar ze nog twee jaar heeft gewoond. De laatste tijd ging het niet meer en is Ciet opgenomen in het Hospice. Daar heeft ze de ziekenzalving mogen ontvangen en is ze op 10 mei overleden. Dat ze nu herenigd mag zijn met haar Frans en alle dierbaren die haar voorgingen.

Els Geelen, pastoraal werker 

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Kwintsheul

Al onze woorden zijn kruimels die afvallen van de feesttafel van onze geest.