Johannes Anthonius van der Lans

Geboren: 04 oktober 1938
Overleden: 16 mei 2020
Plaats: 's Gravenzande

In dankbare herinnering

Joop werd op 4 oktober 1938 geboren in Loosduinen. In een tuindersgezin met in totaal zes kinderen.
Vijfentwintig jaar lang heeft hij een tuin gehad in ‘s-Gravenzande, samen met zijn broer. Later is hij voor zichzelf begonnen in Wateringen. Joop leerde Ine van der Kley kennen op de dansschool. Na het trouwen kregen ze een zoon, Maurice.
Jarenlang heeft Joop samen met Maurice tomaten geteeld.
Begin jaren ’90 verkocht hij de tuin, om daarna bij verschillende tuinbouwbedrijven werkzaam te zijn. Hij heeft altijd met plezier gewerkt en is daarmee dan ook doorgegaan tot zijn 75e.
In 1997 werd het eerste kleinkind geboren, Inez, en in het jaar 2000 volgde Emma. Joop was erg trots op zijn kleinkinderen.
Ine overleed in 2016, hetgeen voor Joop een groot gemis was. Hij verhuisde naar de Berkenflat. Aldaar heeft hij een gezellige tijd gehad, met borreluurtje en bingo-avond. De laatste jaren had hij diverse gezondheidsproblemen. Maar hij worstelde zich er doorheen en krabbelde weer op. Op 16 mei is hij dan overleden in de leeftijd van 81 jaar.
We denken terug aan een man die een goed karakter had en geen prater was. Hij had niks nodig, hij leefde eenvoudig en sober. Op 23 mei hebben we dan in kleine kring afscheid van hem genomen. Moge hij nu rusten in Gods huis.

Pastor Kwee  

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Heenweg

Bisschop Van den Hende: “Waakzaam Kerstmis tegemoet gaan”