Arie Jan van der Eijk

Geboren: 22 april 1951
Overleden: 5 april 2021
Plaats: Naaldwijk

In dankbare herinnering

Op 5 april, tweede Paasdag, is voorzien van het H. Sacrament der zieken van ons heengegaan de heer Arie Jan van der Eijk uit Naaldwijk in de leeftijd van 69 jaar. Er waren zorgen om de gezondheid van Arjan, maar toch is hij heel plotseling overleden, na enkele dagen van bewegen tussen hoop en vrees in het ziekenhuis. Arjan was een bekende Westlander, niet alleen door zijn beroep van begrafenisondernemer, maar omdat hij een fervent wandelaar was. Hij werd geboren op 22 april 1951 en groeide op in Honselersdijk als jongste van vier kinderen. In zijn jonge jaren heeft hij gewerkt in de bouw als timmerman. Daarna is hij een periode taxichauffeur geweest. In 1988 begon hij als begrafenisondernemer. In de loop der jaren heeft hij vele uitvaarten verzorgd en was hij de nabestaanden tot steun en troost. Arjan was een joviale man, recht door zee, betrokken bij mensen. Als vader was hij trots op zijn dochters Kim en Sabine. Heel bijzonder vond hij het dat Sabine de uitvaartonderneming voortzet. Arjan heeft in zijn leven ups en downs meegemaakt. Een nieuw begin van geluk ontstond in zijn leven door de ontmoeting met Marijke de Wilde. Op 26 april 1996, 25 jaar geleden, traden zij in het huwelijk. Met haar kinderen Patricia en Marco erbij ontstond er een samengesteld gezin met een goede band. Arjan was een zorgzame echtgenoot, vader en bonusvader. Hij was een levensgenieter en hield van gezelligheid. Graag was hij onder de mensen, zoals bij de soos, het kaarten in de Binnenhof en jeu des boules spelen. Toen deze activiteiten door de coronacrisis allemaal wegvielen, heeft hij de ontmoetingen zeer gemist.
 Marijke en Arjan werkten samen in de onderneming, genoten van het leven en waren elkaar tot grote steun in perioden dat er zorgen waren om hun beider gezondheid. In 2011 heeft Arjan een niertransplantatie ondergaan en daarna het leven gelukkig weer goed op kunnen pakken.
Liefst 12 maal heeft hij de vierdaagse gelopen. Met zijn grote bruine leren hoed was hij een bekende verschijning, ook bij wandelingen hier in de buurt. Als opa was hij super trots op zijn 8 kleinkinderen. Arjan was van huis uit protestant en is samen met zijn vrouw Marijke zo’n 20 jaar geleden door Geloofsbelijdenis en het Heilig Vormsel in de katholieke kerk opgenomen. Hij was zeer betrokken bij de parochie, ging altijd naar de kerk als Marijke zong in het koor Manna en steunde van harte Fancy Fair en Kerkenveiling. Arjan had een sociaal hart en leefde zeer mee met de mensen om hem heen. Wij zullen zijn spontane en hartelijke aanwezigheid gaan missen. De uitvaartplechtigheid heeft plaats gevonden op zaterdagmiddag 10 april in de aula Woerdtuinen. Wij wensen Marijke, het gezin en de familie veel kracht en troost toe in de komende tijd.

Pastoor J. Steenvoorden

Terug naar de voorgaande pagina
Wij zijn 1 federatie met 10 parochiesvoor iedereen
Tekstgrootte

Bezoek eens de parochie site van Monster

Het is beter uw eigen toekomst te creëren dan dat een ander het voor u doet.